Gabriel Oprea: Victor Ponta mi-a propus să fiu șeful SRI

Gabriel Oprea si Rareș Bogdan
Gabriel Oprea si Rareș Bogdan

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a declarat, la Realitatea TV, că, în 2014, a primit propunerea de a conduce Serviciul Român de Informații direct de candidatul la președinție, Victor Ponta. 

Gabriel Oprea a făcut această dezvăluire considerând că, dacă ar fi stat așa lucrurile, destinul său politic ar fi fost altul. "Da, mi s-a propus, dacă Victor Ponta ar fi câștigat alegerile. Mi-a propus să fiu șeful Serviciului Român de Informații. Poate că dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, mi-ar fi schimbat și destinul", a declarat Oprea. 

Gabriel Oprea a adăugat că această funcție i s-ar fi cuvenit, recunoscând că, din postura de ministru de Interne, îi ajutase mult inclusiv și pe lucrătorii serviciilor secrete. "Lucram în domeniul securității naționale și i-am ajutat mult pe oamenii ăștia, foarte mult, pe polițiști, jandarmi, militari, pompieri și pe cei din servicii," a adăugat Oprea. 

Fostul vicepremier şi ministru de Interne Gabriel Oprea a mai spus că reconstruieşte UNPR şi “a dat semnalul”, afirmând că aşteaptă ca în partid, în anul Centenarului, să vină “români adevăraţi, români patrioţi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel