Gabriel Oprea, premierul de vacanță. Ponta: "De joi e la butoane"

Gabriel-Oprea
Gabriel-Oprea

Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri, că vicepremierul Gabriel Oprea va fi prim-ministru de vacanță. Ultima ședință de Guvern, înainte de vacanță, va avea loc în 30 iulie și prima ședință, care va avea loc după vacanță, va fi în 14 august. 

"De joi încolo domnul Oprea e la butoane cu puteri depline!", a spus premierul. El a adăugat: "O să vă rog pe toţi şi în această perioadă mai relaxată, de vacanţă, să mergem mai departe cu toate lucrurile pe care le avem de făcut. Să-mi desemnaţi până mâine secretarul de stat - în cazul în care dvs sunteţi în vacanţă - care este la serviciu în fiecare zi. Vicepremierul Oprea va avea grijă de treburile de zi cu zi, inclusiv să verifice dacă se închid ministerele sau între 1 şi 10 august. Aveţi grijă pe cine desemnaţi, că-l verificăm, să fie la minister, să-şi facă treaba în continuare. Sunt probleme şi între 1 şi 10 august şi vreau să ne ocupăm serios de ele", scrie pesurse.ro.

Premierul va fi în perioada 1-10 august la mare, alături de familia sa și i în calcul și posibilitatea de a merge în străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel