Gabriel Oprea, poză cu Băsescu și Obama în Photoshop

Gabriel Oprea a publicat o poză pe Facebook modificată în Photoshop.

În imaginea reală, Barack Obama dădea mâna cu Traian Băsescu, dar poza a fost modificată pentru a părea că președintele SUA îl salută pe liderul UNPR.

”In octombrie 2015, in cadrul unei vizite oficiale la Washington DC, am semnat, impreuna cu seful Departamentului de Justitie, Procurorul General al SUA, Loretta Lynch, Acordul dintre România și SUA pentru intensificarea cooperării în prevenirea și combaterea infracțiunilor grave.

Acordul, necesar pentru îndeplinirea condițiilor programului Visa Waiver, a reglementat pe baze juridice, cooperarea, prevenirea, descoperirea și investigarea infracțiunilor grave, a infracțiunilor de terorism și asigurarea schimbului de informații între autoritățile cu atribuții în acest domeniu din cele două țări.

Prin încheierea Acordului, România a realizat încă un criteriu tehnic necesar pentru îndeplinirea condițiilor Programului Visa Waiver, în procesul de liberalizare a acordării vizelor pentru cetățenii români care călătoresc în Statele Unite ale Americii”, a scris Gabriel Oprea pe Facebook în dreptul imaginii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel