Gabriel Oprea: Interesul național al UNPR se potrivește foarte bine cu Klaus Iohannis

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a vorbit, luni seară, în emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea TV, despre relația pe care o are cu președintele Klaus Iohannis. 

"Aici vorbim de România și interesul național, în care eu cred cu adevărat. Victor Ponta este omul cu care eu sunt în Guvern. Victor Ponta e partenereul meu de coaliție, v-am spus părerea mea", a răspuns vicepremierul Gabriel Oprea, întrebat de relația cu președintele. 

Decizie în Senat. PSD a răsturnat o majoritate periculoasă

Președintele UNPR a adăugat: "Referitor la Klaus Iohannis, știți cum e în politică, depinde de cum începi. Cateodată începi cu stângul, câteodată începi cu dreptul. Cu Klaus Iohannis cred că mi-a reușit. Cu președintele Iohannis cred că a fost cu dreptul. Eu am făcut sport în Sibiu, școala de ofiteri în Sibiu, mi-am luat nevasta din sibiu, deci m-am ținut de cuvânt. Îl cunosc de mult timp pe Klaus Iohannis. E un om serios, ne-am respectat. Am fost prefectul Bucureștiului, ministrul administrației. Îl cunosc de mult timp, e un om serios. M-a respectat, l-am respectat. Chiar și când am fost în USL ne-am respectat. Chiar cred că interesul național al UNPR se potrivește foarte bine cu Klaus Iohannis. În probleme de securitate națională, îl sprijinim complet pe Klaus Iohannis. Avem nevoie să-l sprijinim pe președintele Romaniei, în situații de criză". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel