Gabriel Oprea, demisie UNPR. Cozmin Gușă: "O încercare de revenire"

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit, joi seară, despre decizia lui Gabriel Oprea de a demisiona de la conducerea UNPR. 

"Nu ştiu ce resorturi personale a avut. În orice caz, un preşedinte de partid are şi responsabilitatea partidului atunci când are probleme personale şi cred că el s-a gândit la amândouă: şi la partid, şi la probleme personale", a declarat Cozmin Guşă pentru psnews.ro. Consultantul politic a precizat că "orice schimbare trebuie să fie un lucru care motorizează, într-o structură care doreşte să se dezvolte sau să se consolideze".

"Cred că, dacă următorul preşedinte este Valeriu Steriu (aşa cum am înţeles că s-a anunţat), e un lucru care ajută UNPR-ul. E un tip profesionist şi patriot", a precizat Cozmin Gușă. La nivelul scenei politice generale, Cozmin Guşă interpretează demisia lui Gabriel Oprea "ca o încercare de revenire a UNPR-ului, care a avut o mare problemă în ultima perioadă, din pricina impresiei că s-a topit în PSD". 

Analistul politic Bogdan Chirieac a precizat, la Realitatea TV, că "e greu de înțeles că un general cu patru stele își părăsește armata înaintea bătăliei". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel