Gabriel Oprea, decizie radicală după ce Guvernul Ponta a demisionat

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, la Palatul Parlamentului, înainte de a intra la ședința coaliției de guvernare, că nu vrea să mai facă parte dintr-un alt Guvern.

"UNPR și eu totdeauna ne-am ținut cuvântul, am sprijinit Guvernul din care am făcut parte, și am demonstrat acest lucru, așa cum ne-am ținut de cuvântul față de președintele Klaus Iohannis pe probleme de securitate națională și o să o facem și de acum încolo", au fost primele declarații ale lui Gabriel Oprea după anunțul premierul Victor Ponta de depunere a mandatului Guvernului.

Întrebat, înainte de a intra în sală, dacă ar mai dori să facă partea dintr-un viitor Guvern, Gabriel Oprea a replicat: "nu".

Cât privește situația coloanelor oficiale, el a precizat că există bază legală în acest sens, pentru toți miniștrii de Interne, din anul 2006 sau 2007.

"Toți miniștrii de Interne, din anul 2006 sau 2007, au avut, și este bază legală, un antemergător pentru fluidizarea circulației, în sensul să nu stea în trafic și pentru o oarecare protecție. Au fost miniștri care stăteau și în alte zone, nu numai în București. Eu aveam și funcția de vicepremier pe securitate națională, coordonam mai multe ministere, nici nu mi-am luat concediu și vreau să vă spun că am muncit în această perioadă și mi-am făcut datoria într-un complex foarte important de securitate, pentru România, pentru regiune și pentru Europa", a susținut Gabriel Oprea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel