Gabriel Oprea: Am băut un pahar de vin rece cu Liviu Dragnea. Victor Ponta e acum doar prim-ministru

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, că Victor Ponta nu mai este liderul PSD, ci Rovana Plumb. Oprea   spune că nu ştie dacă Liviu Dragnea va candida la şefia interimară a PSD, deşi a băut un pahar de vin rece cu acesta, la finalul şedinţei Coaliţiei.

"Doamna Rovana Plumb este purtătorul, este preşedinte interimar al PSD, este de fapt liderul acestei coaliţii, PSD fiind cel mai important partid. Spun că este liderul Coaliţiei, iar PSD (...) este principalul partid al Coaliţiei şi este corect ca liderul acestei coaliţii, înainte era domnul Ponta, Victor Ponta este acum doar prim-ministru şi liderul acestei coaliţiei este doamna Rovana Plumb, preşedinte interimar al PSD. Şi nu vă mai spun nimic", a comentat Gabriel Oprea, la sediul UNPR.

El a mai spus că a băut un pahar de vin rece cu Dragnea şi a susţinut că nu a discutat cu acesta despre intenţia sa de a candida la şefia interimară a PSD, la Comitetul Executiv Naţional al PSD, care va avea loc miercuri.

Citește și: Rovana Plumb a anunțat decizia coaliției cu privire la Codul fiscal

"Domnul Dragnea este prietenul nostru. Am vorbit pentru că Victor Ponta nu a fost la coaliţie, dacă aţi observat şi una din teme de care şi dumneavoastră m-aţi întrebat a fost legată de Codul Fiscal. Am stabilit în coaliţie, în mod înţelept, această coaliţie trebuie să îi întărească autoritatea lui Victor Ponta şi este corect ca primul-ministru să vă răspundă dumneavoastră despre Codul Fiscal. Nu ştiu dacă v-a spus Rovana treaba asta, pentru că am rugat-o eu să vă spună asta, Victor Ponta ca prim-ministru al României trebuie să vă facă o declaraţie despre Codul Fiscal, iar Coaliţia politică care susţine guvernarea o susţine total. Asta am discutat printre altele şi cu Liviu Dragnea", a mai spus Gabriel Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel