Gabriel Mutu, despre Eugen Teodorovici: Este într-o mare eroare

Gabriel Mutu, primarul sectorului 6, a vorbit despre Eugen Teodorovici și dizolvarea conducerii partidului PSD. 

Gabriel Mutu a fost întrebat ce se va întâmpla de acum cu Eugen Teodorovici, în urma atacului la adresa partidului și a deființării funcției.

”Aș vrea să explicăm puțin că atunci când există o conducere interimară, poți stabili o structură mult mai ușoară pentru a stabili interimatul până la îndeplinirea condițiilor statutare de organizare a Congresului. Deci faptul că aseară nu s-a votat în ședința Comitetului Executiv Național o persoană, un președinte executiv interimar, asta nu înseamnă că s-a desființat funcția. Domnul Teodorovici este într-o mare eroare. Nu înțelege că atunci când se discută de o conducere interimară, poți avea o altă structură față de ceea ce prezintă statutul. Exact cum spunea și colegul meu, domnul Tudorache, după ce tot biroul permanent și-a prezentat demisia, toți membri și-au prezentat demisiile, era firesc și conform prevederilor  statutare, conducerea este dizolvată, nu poți conduce partidul cu o funcție care, nici acea funcție nu mai este practic statutară, pentru că statutul prevede foarte clar care sunt condițiile de funcționare ale conducerii. Nemaiavând structura respectivă, practic conducerea partidului a fost dizolvată, iar Comitetul Executiv, așa cum statutul prevede, a stabilit o conducere interimară care să ducă partidul spre Congres și să facă alegerile.”, a declarat Gabriel Mutu, în direct, la România TV.

Citește și: Daniel Tudorache: Ăsta e CAN-CAN. Nu poți să te lupți cu un partid. Reacție după ședința cu SCANDAL de la PSD

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25