Gabriel Mutu, despre Eugen Teodorovici: Este într-o mare eroare

Gabriel Mutu, primarul sectorului 6, a vorbit despre Eugen Teodorovici și dizolvarea conducerii partidului PSD. 

Gabriel Mutu a fost întrebat ce se va întâmpla de acum cu Eugen Teodorovici, în urma atacului la adresa partidului și a deființării funcției.

”Aș vrea să explicăm puțin că atunci când există o conducere interimară, poți stabili o structură mult mai ușoară pentru a stabili interimatul până la îndeplinirea condițiilor statutare de organizare a Congresului. Deci faptul că aseară nu s-a votat în ședința Comitetului Executiv Național o persoană, un președinte executiv interimar, asta nu înseamnă că s-a desființat funcția. Domnul Teodorovici este într-o mare eroare. Nu înțelege că atunci când se discută de o conducere interimară, poți avea o altă structură față de ceea ce prezintă statutul. Exact cum spunea și colegul meu, domnul Tudorache, după ce tot biroul permanent și-a prezentat demisia, toți membri și-au prezentat demisiile, era firesc și conform prevederilor  statutare, conducerea este dizolvată, nu poți conduce partidul cu o funcție care, nici acea funcție nu mai este practic statutară, pentru că statutul prevede foarte clar care sunt condițiile de funcționare ale conducerii. Nemaiavând structura respectivă, practic conducerea partidului a fost dizolvată, iar Comitetul Executiv, așa cum statutul prevede, a stabilit o conducere interimară care să ducă partidul spre Congres și să facă alegerile.”, a declarat Gabriel Mutu, în direct, la România TV.

Citește și: Daniel Tudorache: Ăsta e CAN-CAN. Nu poți să te lupți cu un partid. Reacție după ședința cu SCANDAL de la PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel