Gabriel Mutu, despre bătaia cu Bădulescu: L-ați văzut că a luat un pumn?

pumn
pumn

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, a negat joi că s-ar fi bătut cu viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, precizând că au avut doar o discuţie "mai aprinsă".

Întrebat de presă dacă s-a bătut cu Aurelian Bădulescu la Primăria Capitalei, el a răspuns: "Se vede pe faţa noastră că am luat vreun pumn? Păi şi atunci? L-aţi văzut pe domnul Bădulescu că a luat un pumn?".

Mutu a precizat că discuţia cu viceprimarul Capitalei a avut loc în sala grupului consilierilor generali ai PSD şi nu s-au înregistrat violenţe. "A fost paşnic. A fost o discuţie mai aprinsă", le-a spus Mutu jurnaliştilor.

El a arătat că subiectul discuţiei l-a constituit decizia PSD Bucureşti de a-i retrage lui Bădulescu sprijinul politic. Acesta a fost subiectul. Dânsul a spus mai multe lucruri, eu am răspuns, a menţionat Mutu.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a afirmat joi că edilul sectorului 6, Gabriel Mutu, i-a aruncat o sticlă plină cu apă în zona feţei, adăugând că a reacţionat fără să se "tempereze" şi că a ieşit "o încrâncenare, un clinci" sau, "mai pe româneşte, bătaie".

Vezi și: Bădulescu - Mutu, altercaţie: A fost bătaie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel