Gabriel Boriga a câștigat pentru a doua oară Primăria Târgoviște

Gabriel-Boriga
Gabriel-Boriga

Candidatul PDL la Primăria Târgoviște, Gabriel Boriga, a câștigat pentru a doua oară mandatul de edil al municipiului. Potrivir  rezultatelor Biroului Electoral Județean, acesta l-a devansat pe Gabriel Grozavu de la USL cu 1. 246 de voturi.

Primăria Târgovişte a fost câştigată de actualul primar al municipiului, democrat-liberalul Gabriel Boriga, care a primit 18.389 de voturi, obţinând al doilea mandat de edil şef, fiind urmat de Gabriel Grozavu, candidatul USL, cu 17.143 de voturi, potrivit rezultatelor finale. La Consiliul Local Târgovişte, USL a obţinut zece mandate de consilieri, PDL opt mandate şi PP-DD, trei.

Numărul de alegători înscrişi pe liste la Târgovişte a fost de 81.902, la vot fiind prezenţi 43.047.

 Pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, ultima raportare parţială, care indică numărarea voturilor din 183 de secţii din totalul de 431, arată că la funcţia de preşedinte conduce detaşat Adrian Ţuţuianu, de la USL, cu un număr de 61.627 de voturi obţinute, adică 52,24 la sută.

 Pe locul al doilea se află Florin Popescu, de la PDL, actualul şef al instituţiei, cu 45.131 de voturi, respectiv 38 la sută, iar pe locul al treilea se află Antoniu Florin Silviu, de la PP-DD, cu 8.780 de voturi obţinute, respectiv 7,44 la sută.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel