Gabi Firea, reacție la schimbarea de strategie a lui Traian Băsescu

Gabriela Firea a oferit, miercuri, o primă reacție după ce fostul președinte Traian Băsescu a anunțat că va apela la un mediator pentru a stinge disputa cu senatoarea PSD. 

"Dacă fostul președinte e serios în ceea ce spune, nu îi voi da un răspuns la cald, ci mă voi consulta cu avocatul şi familia, dar încă nu am auzit din partea lui regrete publice cu privire la cele afirmate. Niciodată nu am vrut să fac o plângere împotriva cuiva, cu atât mai puţin împotriva preşedintelui statului, dar acele vorbe m-au afectat atât personal, cât şi ca parlamentar, mai ales că au venit din partea unui om care are două fete şi care a promovat multe femei în politică", a declarat Gabriela Firea, pentru stiripesurse.ro.

Traian Băsescu a spus, miercuri, că vrea să apeleze la un mediator în conflictul cu senatorul PSD Gabriela Firea: "Vă promit că îmi voi trimite mâine avocatul nu la procuror, ci să vină la domnul președinte (al Consiliului de Mediere - n.r.) să stabilim un mediator și să-i fac propunere doamnei Firea să mediem cu un mediator această dispută".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel