Gabi Firea, despre "atacul abject" la adresa Olguței Vasilescu: S-a depășit orice limită

Senatorul social-democrat Gabriela Firea a lansat pe blogul personal critici vehemente celor care au ales să atace într-un mod "abject" un om politic tânăr de succes, iar prin ricoșeu întregul PSD, apreciind că "s-a depășit orice limită presupusă de cutumele politice și chiar de bunul simț". 

"Suntem în an electoral, cu mai puțin de 5 luni înainte de alegerile prezidențiale, iar atmosfera politică a devenit irespirabilă. Știm, din experiența campaniilor trecute, că printre argumentele preferate de unii politicieni de la noi se numără calomniile, insultele, colportarea unor neadevăruri sau chiar înscenările. De această dată însă, deși campania oficială nici nu a început, lucrurile au mers mult prea departe. S-a depășit orice limită presupusă de cutumele politice și chiar de bunul simț", scrie Gabriela Firea în postarea de pe blogul personal, intitulată "S-a depășit orice limită în bătălia politică. Olguța Vasilescu atacată abject!".

Citește și Lia Olguța Vasilescu a ajuns la BBC- VIDEO

Senatorul PSD explică în continuare cum, de fapt, atacul lansat către edilul Craiovei avea și un alt scop.

"Colega noastră Olguța Vasilescu, destoinica primăriță a Craiovei, a fost acuzată și, în subsidiar amenințată, într-un mod incalificabil, de oameni ale căror poziții ar trebui să presupună, printre alte calități, responsabilitatea. Dar din câte se vede, nu este cazul, la noi în pomul roditor se aruncă cu pietre. Un om politic tânăr de succes, vicepreședinte al celui mai mare partid din țară, cu rezultate notabile și în administrație, nu are cum să nu stârnească invidii și, din păcate, dușmănii. Mizeriile vehiculate prin intermediul televiziunii sunt incalificabile, menite s-o discrediteze pe Olguța Vasilescu și, prin ricoșeu, întregul PSD în frunte cu Victor Ponta, a cărui foarte probabilă victorie în alegerile prezidențiale le cauzează unora angoase cu multiple forme de manifestare".

Gabrieal Firea transmite însă și un mesaj celor care au ales aceste căi de atac: "Spre disperarea adversarilor noștri, pesediștii în general dar mai ales femeile din PSD nu se sperie așa ușor și au tenacitatea de a duce lupta până la capăt. Alegerile vor trece, apele se vor limpezi și adevărurile, toate adevărurile vor ieși la iveală. Iar cei care azi ridică cu atâta dezinvoltură piatra vor da seama pentru josnicia lor. Nu în fața propriei conștiințe, pentru că în mod sigur nu au așa ceva, poate nici în fața justiției. Dar cu siguranță în fața oamenilor din jur, fără de interesul cărora existența lor meschină nu va mai avea niciun sens și se vor cufunda într-o binemeritată uitare", conchide Gabriela Firea.

Unul dintre cei vizați de criticile senatorului PSD ar putea fi și jurnalistul Ion Cristoiu, care într-o postare pe blogul personal, susținea că "organizarea Parangheliei PSD-iste la Craiova" (lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale - n.r.) a fost finanțată "Din viitoarele şpăgi pe care ( Lia Olguța Vasilescu - n.r.) le va lua pentru contracte cu dedicaţie şi din contracte fictive", iar numirea lui Claudiu Manda la Ministerul Bugetului a fost "bucuria" pe care premierul Ponta i-a făcut-o edilului Craiovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel