Gabi Firea: Agenda lui Petrache, să distrugă USL

gabi-firea-dcnews_639x426
gabi-firea-dcnews_639x426

Președintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, cere PNL-ului sancționarea președintelui Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache. Senatorul spune că liberalul ar trebui să-și rezolve problemele de ordin penal și îl acuză că a alocat investițiile de infrastructură după bunul plac.

Reacția Gabrielei Firea vine ca urmare a declarațiilor lui Petrache, făcute după ședința de miercuri a consilierilor județeni, în care dezvăluia că miza conflictului de la Ilfov este Societatea de Apă-Canal.

”Referitor la alegațiile dlui Petrache, nu pot spune decât că dumnealui ar trebui să se grăbească să răspundă suspiciunii de fals în înscrisuri de la CJ Ilfov, prin faptul că a semnat o dispoziție de înlocuire a sa, pe perioada concediului, de către dna Cristina Manicea, care nu mai este vicepreședinte al CJ Ilfov, prin votul majorității consilierilor județeni, din ședința anterioară”, spune Gabi Firea într-un comunicat remis DC News.

Citește și: USL Ilfov, la un pas de rupere. Petrache: Jocurile și interesele sunt altele. Gabi Firea, acuzată de calomnie

Gabi Firea anunță că, după aprobarea consilierilor CJ Ilfov, a trimis un memorandum vicepremierului Liviu Dragnea, prin care îl obligă pe șeful Consiliului ”să facă dovada consultării autorităților publice locale din Ilfov, atunci când propune alocarea fondurilor pentru continuarea investițiilor de infrastructură. Până acum, a afirmat că sunt banii lui și îi împarte cum vrea”.

Președintele PSD Ilfov cere sancțiuni politice pentru Marian Petrache.

Citește și: Firea confirmă fractura de la USL Ilfov: Suntem tratați cu dispreț

”Ca o susținătoare a USL-ului la nivel național, mi-aș dori ca Dl. Președinte al PNL Crin Antonescu să ia deciziile corecte, care se impun, față de un președinte de filială care nu face cinste, prin comportamentul său, PNL-ului în particular și USL-ului în ansamblul său. Probabil aceasta este și agenda dlui Petrache: să distrugă USL-ul! S-a comportat ca un dușman, nu ca un partener, cu toți cei de la PSD, în ciuda eforturilor mele de conciliere”, conchide Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel