Günther Oettinger, la Bucureşti. Discuţii cu Iohannis şi Tudose

Comisarul european Günther Oettinger, responsabil pentru Buget şi resurse umane, va veni într-o vizită oficială la Bucureşti joi. Acesta se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Mihai Tudose, dar şi cu membri ai Executivului, informează un comunicat al Reprezentanţei Comisiei Europene.

Înaltul oficial european va avea şi discuţii cu ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, şi cu reprezentanţi ai comisiilor de specialitate ale Parlamentului.

De asemenea, Günther Oettinger va susţine un discurs în cadrul conferinţei '10 ani de la aderarea României la UE: de la coeziune la convergenţă', organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România cu sprijinul Băncii Naţionale a României, şi va participa la un dialog cu cetăţenii la Academia de Studii Economice.

[citeste si]

Vizita comisarului Günther Oettinger are ca scop dezbaterea cu autorităţile naţionale a viitorului finanţelor Uniunii Europene, în contextul noului cadru financiar multianual, care va fi prezentat în mai 2018.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel