Fuziunea PNL - PDL s-a discutat la Cotroceni

Președintele PDL, Vasile Blaga, mărturisește că nu au existat tatonări cu PNL-ul înainte de alegerile europarlamentare, dar că primele discuții au fost inițiate în ziua discursului vicepreședintelui american Joe Biden de la Cotroceni.

"Am decis să discutăm despre asta exact în ziua în care Joe Biden și-a susținut discursul la Palatul Cotroceni. Dar nu au existat tatonări înainte de alegeri. După rezultatul alegerilor, am decis să colaborăm", a spus Blaga, miercuri, la B1 Tv.

Liderul PDL a vorbit despre episodul discuțiilor de la Cotroceni și cu o seară în urmă, marți, la Realitatea Tv. "Eram mai mulți oameni la Cotroceni, iar după discursul domnului Joe Biden am inițiat o primă discuție (cu Crin Antonescu - n.r)", spunea Blaga.

Despre cele două ore de negocieri de miercuri, de la Parlament, Vasile Blaga a declarat, la B1 Tv, că toate "au fost despre viitor, despre un proiect politic solid, nu împotriva cuiva anume, guvernării PSD, dar e unul pentru România și mai puțin despre PNL și PSD. Am greșit și noi și PNL. Unificarea se va face pornind de la PNL și PDL, cele mai importante și cu rezultate similare la ultimele alegeri, dar suntem deschiși spre colaborări și cu alții care vor împărtăși aceleași valori. Una dintre cele mai importante valori este continuarea parcursului euro-atlantic al României. Ne dorim să creăm oameni care să depindă cât mai puțin de stat".

Citește și: Mutarea care rupe USL pe toate palierele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel