EXCLUSIV  Fuziune pe scena politică. Propune "cel mai bun premier pe care l-a avut România": Cu el, luăm 15%

Campania electorală pentru alegerile parlamentare se anunță una destul de interesantă având în vedere mișcările de forțe politice și planurile de bătaie puse la cale din această vară. Urmează racolări de politicieni și partide. 

Bogdan Diaconu, președintele PRU, a acordat un scurt interviu pentru dcnews.ro. A anunțat că va mai coopta politicieni, dar și partide mici. În final, speră la cel puțin 15% și ca premier să fie Victor Ponta. 

Bogdan Diaconu a anunțat că va mai face racolări "din toate" partidele, "suficiente cât să facem grupuri parlamentare". Cu privire la atragerea politicienilor din alte partide și promovarea acestor racolări, președintele PRU a afirmat că aceasta "este strategia de pregătire a PRU pentru principala miză electorală pe care am anunțat-o încă de la fondarea partidului: alegerile parlamentare din 2016. Avem convingerea că vom intra pe ușa din față a Parlamentului cu demnitate și cu un scor suficient de mare încât să putem determina viitorul României". 

Întrebat despre posibile fuziuni, Bogdan Diaconu a afirmat că "cu siguranță vor fi câteva partide mai micuțe care sunt serioase și-și doresc să pună umărul la o construcție care să lucreze la un viitor mai bun pentru poporul român. Se vor regăsi pe lista PRU". 

"PNL poate să propună orice. Nu depinde de el"

Bogdan Diaconu a spus că nu face acum promisiuni electorale: "PNL propune salarii duble pentru medici la final de sesiune. Vreau să văd candidatul pe care PNL îl propune ca viitor prim-ministru. Din câte știm noi, din păcate, PNL îl va susține pe Dacian Cioloș pentru a continua la Palatul Victoriei. Atunci PNL poate să propune orice pentru că nu depinde de ei". 

Președintele PRU a afirmat că "vor propune un candidat pentru funcția de premier. Cel mai bun premier al României de la I.C. Brătianu încoace se numește Victor Ponta. Îl așteptăm în rândurile PRU și suntem convinși că România va avea șansa din nou să aibă o guvernare în interesul națiunii române. Dl Ponta a spus că va lupta până la capăt ca românii să aibă șansa să voteze în această toamnă ce e cel mai bine pentru ei și pentru România. PRU este echipă de Champions League. Orice om politic sănătos la cap și l-ar dori pe Victor Ponta în fruntea partidului său". 

"PRU cu siguranță va realiza pragul necesar intrării în Parlamentul României, iar cu Victor Ponta, PRU- din toate calculele și studiile sociologice pe care le avem și le-am făcut- ia cu siguranță peste 15%", a conchis Bogdan Diaconu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel