Furtună București. Firea a intrat în direct la Antena 3 după înțepăturile unei invitate

Gabriela Firea a cerut să intre în direct, prin telefon, la Antena 3, pentru a-i da un răspuns deputatei PNL Cristina Trăilă.

După ce liberala s-a plâns de traficul infernal din București din cauza anunțurilor Primarului General vizavi de furtună, Gabriela Firea a spus că preferă să stea în aglomerație o oră-două decât să avem pierderi de vieți omenești.

"Sunt convinsă că doamna Trăilă este bine intenționată, dar nu are toate elementele necesare pentru a-și forma o opinie. (...) Nu a fost intenția mea să inducem stare de panică, doar ne-am făcut datoria legală de a informa astfel încât să știe la ce să se aștepte și să evităm o situație similară celei de la Timișoara acolo unde au murit oameni din lipsa unei avertizări. În continuare voi fi printre cei care preferă să stea o oră-două în trafic decât să se ajungă la situația în care să ne numărăm morții și răniții. Cred că românii care ne privesc preferă un ambuteiaj decât să moară oameni. Evident că ambuteiajele nu sunt de dorit. (...) Nu cred că este o tragedie. Este mai bine să preîntâmpini decât să existe victime omenești. Îmi pare rău că bucureștenii au stat o oră-două în trafic. Îmi pare rău pentru aceste neplăceri", a zis Primarul General.

[citeste si]

"Îmi pare foarte rău că sunt persoane care politizează până și ciclonul și cred că eu sau altcineva din Primărie am dorit să inducem panică. Repet: este de preferat o aglomerație în trafic decât pierderea de vieți omenești. Nu cred că ar fi vrut cineva ca elevii să fie prinși afară, la ora 17:00, în furtună, în cazul în care se adeverea ad-litteram avertizarea meteo. Nici nu vreau să îmi imaginez", a mai zis Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel