Furnizor de jocuri pentru dispozitive mobile, schimbare de proprietar

Compania TCC, specializată în programe de fidelizare pentru retaileri, a achiziționat compania de mobile marketing, Gametation.

Cu sediul în Danemarca, Gametation este un important furnizor de campanii de jocuri pentru dispozitive mobile dedicate retailerilor care vor să atragă cumpărătorii și să-și crească vânzările.

Campaniile digitale de fidelizare soldate cu premii marca Gametation sunt un instrument pentru comercianți și brandurile de consum prin care aceștia pot să ajungă la utilizatorii de dispozitive mobile prin intermediul jocurilor antrenante soldate cu premii care pot fi revendicate fie online, fie în persoană vizitând magazinele care derulează campaniile respective. În plus, platformele software Gametation oferă retailerilor informații care îi pot ajuta să-i cunoască mai bine pe utilizatori și să optimizeze astfel impactul campaniilor de marketing și de fidelizare digitală. Printre clienții Gametation se numără: McDonald`s, Spar UK, Statoil Fuel and Retail, Dansk Supermarked Gruppen, 7-Eleven, Aeroporturile din Copenhaga și  multe altele.

Campaniile digitale, tot mai importante în afaceri

 “Gametation se potrivește perfect strategiilor noastre și aspirațiilor de creștere ale grupului TCC pe termen lung.  În fiecare an demarăm 300 de campanii de fidelizare pentru retailerii din întreaga lume, care să le permită creșterea vânzărilor și a profitului, prin atragerea cumpărătorilor și recompensarea lor pentru loialitate. Tehnologia digitală este din ce în ce mai importantă în atragerea cumpărătorilor iar telefoanele mobile cu siguranță au un rol vital. Prin extinderea expertizei noastre pe această zonă nu doar că vom adăuga valoare campaniilor noastre prin conectarea directă cu clienții, dar vom deschide și noi sectoare de retail pentru TCC și vom dezvolta noi surse de generare a veniturilor bazate pe informațiile colectate din campaniile digitale”, a afirmat Manfred Litschka, director regional de marketing la TCC.

Gametation, lider în mobile marketing

Kristian Ridley, Director Executiv Gametation, a spus: „În cei trei ani de când am început Gametation, compania a evoluat rapid pentru a deveni un lider recunoscut în mobile marketing. Prin aderarea la prima companie de fidelizare de marketing din lume vom putea accelera dezvoltarea noastră prin creșterea investițiilor și prin extinderea pe noi piețe, prin intermediul bazei lărgite de clienți a companiei TCC.”

 „Sunt cu adevărat încântat de oportunitatea de a continua să inovăm alături de TCC. Expertiza noastră reunită ne va oferi o poziție unică pentru a atrage cumpărătorii la nivel global”, a precizat Anders Hauge, Directorul Tehnologic al Gametation.

În România, TCC este prezentă din 2008 şi a derulat campanii de fidelizare cu OMV, Mega Image, Penny, Kaufland, Metro şi Billa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel