Funeriu surprinde în SCANDALUL cu stadionul construit "acasă la Dragnea"

Fostul ministru Daniel Funeriu a reacționat privind isteria cu stadionul care urmează să se construiască în Teleorman, acasă la Liviu Dragnea.

"Stiti bine ca sunt total anti-PSD. Dar nu inteleg isteria anti-stadion in Teleorman. 12 milioane e de 10 ori mai putin ca Arena Nationala, 2 proiecte POSDRU păpate de sindicalisti, etc. Oamenii aia nu au nevoie de un stadion cat de cat OK?", a scris Daniel Funeriu pe Facebook.

Amintim că, de exemplu, Eugen Teodorovici, susținea că nu se justifică alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea acestui stadion de fotbal.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că în Teleorman nu se mai poate face nicio investiţie fără să fie miting sau anchetă făcând referire la acest proiect.

"Înţeleg că este o iniţiativă mai veche. Nu decid eu, ci ministerul şi Compania Naţională de Investiţii. În Teleorman, nu mai e voie să se facă nicio investiţie şi dacă se face un podeţ trebuie să se facă anchetă, miting sau să se retragă banii", a declarat Liviu Dragnea.

Investiţia în stadionul de la Alexandria este de 55,7 milioane de lei (12,2 milioane de euro), care va fi derulată prin Compania Naţională de Investiţii (CNI). Contribuţia municipalităţii din oraş va fi de doar 1,38 milioane de lei (puţin peste 300.000 de euro).

Stadionul va avea o capacitate totală pentru 5.496 spectatori, o suprafaţă construită de 15.795 de mp, iar durate de realizare a investiţiei este de 18 luni.

În Nota de fundamentare a HG se arată că este nevoie de un nou stadion în Alexandria pentru că:

numărul de locuri este sub cel necesar pentru Liga 1/ respectiv categoria 3 UEFA;

stadionul nu beneficiază de un sistem de nocturnă;

stadionul nu beneficiază de spaţiile necesare pentru presa scrisă şi TV;

spaţiile pentru echipe şi oficiali sunt subdimensionate;

nu au fost identificate elemente ce ţin de securitatea meciurilor cu public (camera de control stadion, sistem de adresare public, vizuale şi sonore.

[citeste si]

Județul Teleorman nu are însă nicio echipă înscrisă măcar în liga a II-a. Cele mai bune echipe de fotbal din judeţ sunt în divizia a III-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel