Funeriu, sfat pentru Pricopie: "Relax man"

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, sare în apărarea lui actualului ministru Remus Pricopie în legătură cu dezacordul făcut de acesta. Funeriu scrie, pe blogul său, că Pricopie este un om "articulat", însă are dificultăți după 14 ore de muncă. 

Daniel Funeriu o atacă, în schimb, pe Ecaterina Andronescu. El scrie că Pricopie este "săpat de Andronescu pentru că nu-i răspunde la comenzi așa cum credea aceasta" și de aceea "stă sub asediu și rezistă greu la presiune. Dar rezistă".

Fostul ministru al Educației îl atacă și e Victor Ponta- "Un sfat pentru presă: luați discursurile lui Ponta și veți fi uimiți de greșelile lui. Dar nu le spune nimeni".

Revenind la ministrul Pricopie, Funeriu îi dă un sfat "relaaax man, oricum cât vei fi ministru vor avea prietenii grijă să se afle inclusiv că ai zgâriat mobila la 3 ani și, ca atare, ești un oribil vandal". Funeriu subliniază "Și încă nu am pus eu toate tunurile pe el. Vreo 4-5 au simțit ce înseamnă asta anul trecut. Nu pentru că-mi place, a făcut destule greșeli, dar am promis că nu voi critica miniștrii în funcție cât timp nu sunt plagiatori sau hoți".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel