Fundaţia Konrad Adenauer, de 15 ani în România. Klaus Iohannis, prezent la aniversare

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Fundaţia Konrad Adenauer a împlinit 15 ani de activitate, iar organizaţa creştin-democrată a fost aniversată printr-o serie de evenimente programate pentru marţi, 8 iulie.

La aceste evenimente aniversare au fost prezente numeroase personalităţi ale scenei publice din România, printre care și Klaus Iohannis.

VEZI ȘI: PNL prezintă un scenariu DEVASTATOR pentru Iohannis

"Am fost extrem de onorat să particip în această seară la evenimentul care a marcat 15 ani de activitate a fundaţiei Konrad Adenauer în România. Am felicitat fundația și pe oamenii ei și am subliniat că această aniversare înseamnă o mare realizare, dar și o mare responsabilitate, pentru că fundația a devenit nu doar o instituție, ci chiar o instanță a performanței și a prestigiului. De-a lungul anilor, Fundația Konrad Adenauer și-a făcut o datorie din a încuraja dialogul între partidele de centru dreapta, iar acum iată-ne împreună pentru a construi marele partid al dreptei.

De asemenea, am fost foarte bucuros să îl reîntâlnesc pe domnul Hans-Gert Pöttering, președintele Fundației Konrad Adenauer, un prieten al României și al Sibiului în particular. Reîntâlnirea cu domnia sa a fost un prilej de a ne aduce aminte că Europa supraviețuiește prin valorile ei", a scris Klaus Iohannis pe Facebook, loc unde a postat și o imagine de la eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel