EXCLUSIV  Funcționarii din Parlament, sfidare națională. Deputat PNL, reacție-fulger: Adevărata problemă

Funcționarii din Palatul Parlamentului au sfidat 30.000 de oameni care au dat bani pentru ceea ce ei au luat gratis. 

Fotografia spune o mie de cuvinte. În vreme ce spectatorii 'de rând' au plătit sute de lei pentru a o urmări pe Rihanna, duminică seară, la concertul din Piața Constituției, funcționarii s-au așezat, de la ora 21:00, pe iarba din fața Palatului Parlamentului și au urmărit gratis concertul. Discrepanțele dintre funcționarii de la stat și 'ceilalți' sunt evidente în acest caz. 
 

VEZI ȘI: Scandalos. Ce fac funcționarii noaptea în Parlament- FOTO

 
Deputatul PNL Ovidiu Raețchi, cel care a inițiat un proiect pentru ca să fie dărâmat gardul de la Palatul Parlamentului pentru ca imensul spațiu verde să fie folosit de bucureșteni și turiști, a dat un punct de vedere pentru dcnews.ro: 
 
"Marea Grădină Centrală rezolvă această problemă. Ea asigură un spațiu mult mai mare pentru evenimente culturale și de divertisment, fără a mai fi necesară blocarea traficului. În plus, în lipsa zidurilor și separațiilor de tot soiul, nu mai pot să apară o situație de tipul celei semnalate de dvs. Evenimentele de acest gen se vor putea muta în zonele dinspre Izvor, Cotroceni sau 13 Septembrie ale Grădinii - există acolo zeci de hectare care pot acomoda orice concert. 
 
Demersurile pentru Grădina Centrală continuă la nivelul Consiliului General al Primăriei București. Miza este ca doamna Firea să își asume acest proiect, așa cum a făcut-o și fostul primar, Răzvan Sava. Contez pe sprijinul consilierilor PNL, dar sper ca și cei de la USB sau PMP ni se vor alatura. Problema este la nivelul conducerii interimare a Camerei Deputaților, unde nu ai un partener stabil de discuție. Suntem nevoiți să așteptăm viitoarea legislatură". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel