Frunzăverde: Ponta să verifice ce am zis, apoi să fie tranșant

frunzaverde dece
frunzaverde dece

Sorin Frunzăverde a spus că premierul Victor Ponta ar fi trebuit să verifice mai întâi ce a declarat despre bugetul de stat, înainte de a avea o "reacție tranșantă". El a adăugat că nu a spus că nu ar fi bani despre pensii și salarii, ci că plata pensiilor și salariilor este prioritatea pentru această guvernare. 

Frunzăverde, preşedintele Consiliului Județean Caraş-Severin, a spus că declarația lui a fost una trunchiată și interpretată eronat- vezi aici declarația. 

"Discuţia vizavi de pensii şi salarii a avut loc ieri (marţi - n.e.) în contextul unei dezbateri în consiliul judeţean. Ea a fost prezentată trunchiat şi scoasă din context. Eu am spus un singur lucru: că prioritatea pentru această guvernare este plata pensiilor şi salariilor", a susţinut Frunzăverde, care a adăugat că ceea ce a spus a fost interpreatat eronat. Frunzăverde a repetat "Deci, cu alte cuvinte asta trebuie să fie prioritatea, nu am spus că nu sunt bani de pensii şi salarii". El a subliniat că premierul trebuia să-l sune să-l întrebe "dacă tot voia să aibă o reacţie atât de tranşantă".

Frunzăverde: Ponta trebuia să mă sune

"Trebuia să verifice ce am spus cu adevărat. De fapt nu am făcut decât să spun că priorităţile guvernării trebuie să fie pensiile, salariile şi obligaţiile faţă de instituţiile financiare internaţionale", a mai susţinut Frunzăverde.

Premierul l-a contrazis pe Frunzăverde şi a afirmat că Guvernul dispune de bani atât pentru salarii şi pensii, cât şi pentru FMI. Victor Ponta a adăugat că poate banii de salarii vor fi tăiaţi chiar la acest consiliu judeţean, unde "oamenii, sau cel puţin şefii, vor să fie la televizor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel