Sorin Frunzăverde, dezvăluiri din culise. "Am fost împreună în SUA"

Vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, a dezvăluit că a mers cu un lider al PDL în Statele Unite ale Americii. 

Sorin Frunzăverde a declarat pentru presa locală că, la începutul acestei luni (iulie), a fost în America, împreună cu prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu.

Vicele PNL a afirmat că au fost discuţii interesante şi serioase: "În America am fost cu Predoiu şi am avut o discuţie interesantă vizavi de dezvoltări economice şi politice în România în perioada următoare. (...) Nu a fost o vizită secretă, a fost, hai să spunem, discretă şi serioasă, aşa cum a fost şi demersul meu, început în 2012, de a unifica dreapta română şi care e un proiect care a reuşit. Aşa cum a fost şi în 2005, dacă vreţi, demersul pe care l-am iniţiat şi l-am dus până la capăt, de a lua Partidul Democrat din Internaţionala Socialistă şi de a-l duce în partidul popularilor europeni. Aşa cum am făcut şi cu Partidul Naţional Liberal acum. Cred că în România e nevoie de acţiune politică serioasă, nu neapărat de apariţii televizate, pline de verb gol".

Mircea Ionescu Quintus, replică acidă pentru Călin Popescu Tăriceanu

Sorin Frunzăverde a mai precizat că până în data de 5 august vor fi terminate analizele sociologice privind candidatul dreptei pentru Cotroceni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel