Frunzăverde cere suspendarea lui Băsescu

frunzăverde dece
frunzăverde dece

Președintele Consiliului Județean Carș Severin, Sorin Frunzăverde, a spus, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu se poate negocia cu Traian Băsescu, motiv pentru care se impune declanșarea unei noi proceduri de suspendare, iar prima etapă ar putea fi modificarea legii referendumului, scrie adevărul.ro.

Vorbind în contextul întâlnirii dintre șefii Camerelor, prim-ministrul și șeful statului, ce a avut loc marți, vicepreședintele PNL a invocat demararea unei noi proceduri de suspendare a președintelui Traian Băsescu. Potrivit liberalului, dacă va exista o majoritate parlamentară, Curtea Constituțională nu se va putea opune.

"Cu Băsescu  nu trebuie negociat, Băsescu trebuie suspendat de Parlamentul României și românii îl vor demite. Vor vota covârșitor pentru plecarea sa de la Cotroceni. Un asemenea tip de negociere nu face altceva decât să nesocotească voturile a milioane de compatrioți, a 7,4 milioane de români care au votat la referendum pentru demiterea lui Băsescu. (...) Există temei constituțional pentru suspendarea lui Băsescu. Modul în care el s-a comportat în timpul campaniei electorale reprezintă principalul  temei pentru o posibilă suspendare, urmată de inevitabila demitere", a spus Frunzăverde la Reșița.

Traian Băsescu a avut o relație apropiată cu democrat-liberalul Sorin Frunzăverde, până în anul 2007, atunci când oameni precum Elena Udrea și Emil Boc au fost plasați în primul eșalon al PDL de către președinte, în detrimentul vechii gărzi.

În martie 2012 Sorin Frunzăverde a demisionat din PDL împreună cu 42 de primari. Aceștia au ales să se înscrie ulterior în Partidul Național Liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel