Frunzăverde: Blaga, din în ce mai frustrat. Vezi motivul

frunzăverde dece
frunzăverde dece

Vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, a declarat, că Vasile Blaga este din ce în ce mai frustrat. El a spus că frustrările candidatului la șefia PDL se accentuează pe măsură ce campania electorală se apropie de final. Mai mult, Frunzăverde a spus că regretă că președintele democrat-liberalilor folosește un limbaj "de proastă calitate" la adresa sa. 

Sorin Frunzăverde a subliniat, în contextul folosirii cuvântului "trădător", că nu trădează cei care-și respectă promisiunile care i-au adus la putere și nici cei care se despart de un "crepuscul servil care a confiscat un partid". În plus, el enumeră motivele frustrării lui Vasile Blaga, care a pierdut toate alegerile la care a participat. 

"Acum (Vasile Blaga - n.r.) inventează tot felul de teme la adresa mea, folosind un limbaj de proastă calitate. Vreau să-i spun lui, dar şi celor care folosesc cuvântul - trădător - că acesta nu înseamnă despărţirea de un crepuscul servil care a confiscat un partid. Trădători sunt cei care nu îşi respectă promisiunile făcute în campania electorală, promisiuni care i-au adus la putere", a afirmat Sorin Frunzăverde, scrie Agerpres.

Profilul trădătorului, făcut de Frunzăverde

Potrivit lui Frunzăverde, "trădători sunt cei care, printre altele, au promis că vor mări pensiile şi, în fapt, le-au tăiat, care au spus că vor descentraliza sistemul administrativ din România şi n-au făcut-o, care au promis autostrăzi pe care nu le-au construit". Vicepreşedintele PNL susţine că a afirmat aceste lucruri încă din 2007, atât în Biroul Permanent al Partidului Democrat Liberal, cât şi în public.

Blaga- frustat că pierde

În opinia lui Frunzăverde, o frustrare a lui Vasile Blaga este aceea că a pierdut toate alegerile la care a participat. Liderul liberal a menţionat că Blaga a pierdut alegerile din anul 2000 când nu a ajuns senator, alegerile pentru Primăria Bucureşti, iar în 2012 a obţinut "un rezultat penibil în Timiş, reuşind totuşi să intre pe uşa din dos" în Parlament.

"Îi amintesc lui Vasile Blaga că înainte de alegerile din 2012, pentru Consiliul Judeţean, pe când încă eram membru PDL, eu eram creditat cu peste 50% în intenţia de vot. Pot să îi spun că aş fi câştigat alegerile şi dacă aş fi candidat independent la Consiliul Judeţean Caraş-Severin", a afirmat Frunzăverde.

Prin urmare, precizează viceliderul PNL, nu teama de aceste alegeri a fost motivaţia trecerii la Partidul Naţional Liberal, ci "de a scăpa România de o proastă guvernare şi de un regim nepopular".

PDL va obține în PE "un scor format dintr-o cifră"

"O ultimă frustrare a liderului PDL, Vasile Blaga este faptul că sub această conducere, la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor, Partidul Democrat Liberal va obţine un scor format dintr-o cifră, din nefericire pentru oamenii de valoare care mai există în PDL. Am făcut, sper, o ultimă referire la aceste subiecte, doar pentru informarea corectă a opiniei publice şi nu pentru a răspunde unor slugoi politici", a mai spus Sorin Frunzăverde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel