Frunda: Ce joc face Băsescu cu Parlamentul

Gyorgy Frunda.jpeg
Gyorgy Frunda.jpeg

Consilierul onorific al premierului Victor Ponta a comentat atacul președintelui Traian Băsescu la adresa Parlamentului. Gyorgy Frunda a opinat, în cadrul emisiunii "Subiectiv", prezentată de Răzvan Dumitrescu, că preşedintele încearcă să îi sperie pe membrii acestei instituţii.

"Preşedintele Republicii nu a vorbit ca un procuror, ci ca un agent de poliţie care poate să îl insulte pe cel pe care îl aduce la secţia de Poliţie şi creează o presiune asupra lui ca să îl sperie. Preşedintele Republicii încearcă să sperie Parlamentul”, a declarat Gyorgy Frunda.

Consilierul onorific al premierului a adăugat: "Parlamentul nu este o cenzură a procurorilor, este o instituţie care poate să îi apere pe parlamentari împotriva abuzurilor şi atacurilor politice. De aceea, în sistemele în care există un astfel de filtru, Parchetul sau Procuratura din ţara respectivă trebuie să prezinte dovezi temeinice sau probe temeinice că există motive pentru începerea urmăririi penale". Vezi aici atacul președintelui la adresa Parlamentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel