Fructul Oprit 2019, sezon nou. Primul episod, imagini: Mă înșală cu Gina Pistol!

Fructul Oprit 2019, sezon nou. Primul episod. Descoperirea va da peste cap viața mai multor personaje. Ce va urma, în primul episod din Fructul Oprit, care va fi difuzat miercuri, 16 ianuarie, la Antena 1.

Fructul Oprit 2019, sezon nou. Primul episod. Primul episod din noul sezon Fructul Oprit vine cu o adevărată surpriză pentru fani, dar și pentru unul dintre personajele din serial. 

Fructul Oprit 2019, sezon nou. Primul episod. Lumea Tanței se va prăbuşi, după ce va afla noi veşti de la Costică. În imaginile pe care i le trimite, acesta apare alături de Gina Pistol, chiar la ASIA Express. Reacţia tinerei este una de disperare, bănuind că iubitul ei o înşală cu vedeta tv, iar "descoperirea bombă" o împărtășește și cu cei doi olteni. Tanța le mărturisește "ce a aflat".

Fructul Oprit 2019, sezon nou. Primul episod. Ce va urma


Fructul Oprit 2019, sezon nou. Primul episod. Ce va urma şi cum va evolua relaţia celor doi rămâne de văzut. Se va întoarce Costică acasă? Miercuri, de la ora 20:00, telespectatorii se reîntâlnesc cu personajele lor preferate din "Fructul Oprit".

Fructul Oprit 2019, sezon nou. Primul episod. Ultimul episod din 2018 din Fructul oprit a avut un final total surprinzător. După ce totul a mers conform planului și Alex a reușit să o fure pe Sonia, îmbrăcată în rochie de mireasă, înainte de marea nuntă cu Adrian, un accident avea să le dea viața peste cap. Din nou. Mihai s-a urcat băut la volan, iar Fructul oprit, ultimul episod din 2018, s-a încheiat cu o întrebare - a murit Alex?

Vezi și: Fructul Oprit 2019. Sezon nou, primul episod online: ce s-a întâmplat cu Alex - video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel