Fructul oprit, 12 decembrie 2018, lider de audiență la nivel național

Fructul oprit
Fructul oprit

Penultimul episod al serialului "Fructul oprit" din acest an, difuzat aseară la Antena 1, a adus în fața publicului numeroase momente surprize și răsturnări de situație. Episodul cu numărul 16 din noul sezon al producției a fost pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor, pe segmentul național, fiind lider de audiență la nivelul întregii țări.

Hotărâți să lupte pentru povestea lor de iubire, Ana (Cristina Ciobănașu) și Ioan (Vlad Gherman) au făcut încă un pas în relația lor. Cu ajutorul psihologului Mircea (Mihai Călin), Ana i-a spus adevărul fetiței sale, Mara (Maria Nicole). "Mara, știu că e greu de înțeles, dar mami și tati vor divorța", este vestea pe care o primește micuța.

Magda (Maia Morgenstern) încearcă să-l apropie pe Ioan de tatăl său, Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici). "De ce vrei să-l pedepsești pe el pentru ceva ce nici nu a știut?(...)Vrei să dai în cineva? Dă în mine!", îi spune Magda lui Ioan, iar Cristescu încearcă să-i explice acestuia situația: "Dacă aș fi știut, aș fi rămas lângă voi toată viața!".

După aproape șase ani de la tragedia care le-a marcat viața, Petru Caragea (Bogdan Iancu) îi face o mărturisire importantă lui Alex (Petru Păun). "Mă gândesc oare cum ar fi decurs lucrurile dacă nu-i spuneam de tine și de Sonia (...) Cumva, și din cauza mea a murit tata", îi recunoaște el.

De frică să nu-și piardă copilul, Sonia (Michaela Prosan) acceptă propunerea lui Adrian (Bogdan Albulescu) de a se căsători religios. "Mă mărit iar cu tine, dar asta nu înseamnă că te iubesc", îi spune ea. După aproape șase ani, Sonia îmbracă din nou rochia de mireasă. "Wow! Ești frumoasă ca o prințesă!", este reacția Marei când o vede îmbrăcată așa.

Dacă Sonia și Adrian vor duce până la capăt pregătirile pentru nuntă și vor ajunge ei împreună în fața altarului, dacă va renunța sau nu Alex la femeia iubită, ce va face Ioan cu privire la tatăl său, Marius Cristescu, cum va evolua povestea lui și a Anei de iubire, toate aceste întrebări își vor găsi răspunsul săptămâna viitoare, miercuri – 19 decembrie, de la ora 20.00, când Antena 1 va difuza ultimul episod al producției "Fructul oprit" din acest an.

Cifre impresionante

Aseară, la nivel național, Antena 1 a fost lider de audiență pe intervalul difuzării serialului (20:00-22:59), obținând o cotă de piață de 18.6% și un rating mediu de 8.7 procente, în vreme ce locul al doilea a fost ocupat de Pro TV, care a avut o cotă medie de piață de 16.9% și un rating mediu de 7.9 procente.

În minutul de aur (21:22) aproape douã milioane de telespectatori, la nivel national, au ales să urmărească serialul difuzat la Antena 1.

Vezi și: Fructul oprit. Cei mai îndrăgiți actori, dezvăluiri emoționante pentru fani

Fructul oprit, episodul 16. Cine este femeia cu care Alex a avut o relație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel