Fructe, legume: 7 sfaturi cum să le curățați corect

Fructele și legumele proaspete pot fi contaminate în mai multe feluri, susțin cei de la Administrația Americană a Alimentelor și Medicamentelor.

Fructe, legume, sfaturi. 48 de milioane de oameni sunt bolnavi de la alimente contaminate cu germeni nocivi în fiecare an, susțin oficiali din sănătate de pe glob.

Expertul în Boli Alimentare de la Administrația Americană a Alimentelor și Medicamentelor (FDA), Glenda Lewis, susține că fructele și legumele proaspete pot deveni contaminate în multe feluri: când cresc pot fi contaminate de animale, substanțe nocive în sol sau apă, dar și poate de o igienă slabă în rândul lucrătorilor; după ce se recoltează, fructul trece prin mai multe mâini, iar contaminarea poate apărea chiar după achiziționarea produsului, în timpul preparării sau printr-o depozitare necorespunzătoare, explică reprezentanții FDA pe site.

Citeşte mai multe pe DC MEDICAL

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play





Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy