Fritz e în război cu liberalii: Nu mi-aș fi putut imagina cinismul!

Dominic Fritz
Dominic Fritz

Primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz, îi atacă pe liberalii timișoreni pe care îi acuză că sabotează efortul locuitorilor de a ieși din carantină.  

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a anunțat că s-a opus introducerii carantinei și l-a atacat pe primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz, spunând că nu a luat măsurile corecte pentru a reduce rata de infectare.

Răspunsul a venit tot pe Facebook. Primarul Dominic Fritz, reprezentant al USR, a vorbit despre cinismul liberalului.

„Într-o mișcare evident politicianistă, Alin Nica a început să mă atace ca să unească facțiunile din partid înainte de alegerile pentru șefia PNL Timiș. Înțeleg și accept că așa funcționează politica. Recunosc, însă, că nu mi-aș fi putut imagina cinismul cu care se joacă politic cu situația periculoasă în care se află Timișoara și județul Timiș (...) În perioada în care spitalele sunt încărcate și timișorenii încearcă să-și organizeze viața într-o carantină frustrantă, PNL Timiș pare să aibă un singur țel: să saboteze tot efortul timișorenilor și timișenilor de a ieși din această situație critică cu riscul de prelungire a carantinei. Nu folosesc această strategie pentru că le pasă de viața de zi cu zi a timișorenilor sau de timișenilor, ci ca să rămână sau să revină la butoane și la robinete de bani publici, atacându-i pe cei care încearcă să facă curat după haosul lăsat în urmă”, a ripostat Dominic Fritz pe rețeaua de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel