Fraudare alegeri 2009. Fiul Regelui Cioabă, afirmații șocante despre Băsescu, Blaga, Videanu

Vladimir Neagu / 08 mai 2017 / 23:26 Salveaza PDF Comentarii
Băsescu- Cioabă
Băsescu- Cioabă

Fiul Regelui Cioabă a vorbit, luni, la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza zilei”, despre alegerile prezidențiale din 2009. 

”În 2009, noi am susținut PDL și implicit candidatura lui Băsescu. Campania a fost pe față, noi familia Cioabă am luat parte la acele campanii electorale, chiar la mitingul de la Sibiu. Tatăl meu era pe scenă și după ce și-a prezentat echipa, l-a luat pe tata de mână și l-a dus pe scenă și a spus: Și regele Cioabă este cu noi. Am îndemnat romii să voteze cu Băsescu, a fost o promisiune politică a acestuia. Ce ne-a determinat pe noi, el a venit la serbarea noastră de la Horezu și singurul președinte care a venit la un astfel de eveniment, a stat la masa cu noi. Dar a fost un lucru foarte mare. (...) Problema PDL a fost alta: ne-a pus să promitem multe la oameni, după care și-au închis telefoanele. Am pierdut foarte mult la imagine. De exemplu, am mers în anumite sate din Sibiu, unde nu existau utilități, oamenii înotau în noroi, în momentul acela când le-am spus că președintele ne-a trimis la voi și vă promit că va fi bine”, a declarat fiul Regelui Cioabă.

El a mai spus: ”În 2009, după ce s-a terminat manifestația, Băsescu s-a retras la restaurant, la care și noi am fost invitați. Președintele Băsescu a stat cu noi la masă, iar noi i-a spus că romii nu sunt reprezentați la Prefectură. În acel moment, președintele l-a chemat pe Trihenea și a spus că ți-l prezint pe noul tău coleg de la Prefectură. Când m-am dus, mi-a spus hai să treacă alegerile, domnul Trihenea mi-a spus că îi pare rău, dar situația rămâne la fel. (...)”. 

”Tata l-a sunat pe Blaga sau pe Videanu și i-a spus să stea liniștit că nu e chiar așa, mai număram. Dimineață ne-am trezit cu președintele pe care ni l-am dorit” a mai spus fiul Regelui Cioabă. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27