Fraudă vot salarii: Dragnea spune că documentul oficial arată 191 de parlamentari prezenți în momentul votului

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că singurul document oficial care atestă prezenţa deputaţilor la votul din plen de luni la Ordonanţa 20 cu amendamente este lista de semnături care se cifrează la 191. 

"Eu nu ştiu ce poze şi filmuleţe au făcut ei cu telefoane sau cu le-au făcut (PNL - n.r.). Am întrebat conducerea Camerei, aşa cum era firesc, şi mi s-a transmis o informaţie oficială şi foarte importantă - singurul document oficial care poate fi luat în seamă aici este lista cu semnături a deputaţilor atunci când au intrat în sală - 191. Au mai fost şi deputaţi care n-au apucat să semneze, unul dintre ei fiind chiar eu. Plus cei opt membri din Biroul permanent al Camerei. Dar am votat, am fost acolo. Chiar şi conducerea Camerei Deputaţilor a venit din Biroul permanent şi a intrat direct în plen. N-au mai apucat să semneze. Deci cel puţin 200. Ăsta e singurul document oficial. Mie îmi pare rău, sincer, dincolo de alte aprecieri, că liberalii şi Guvernul tehnocrat fac acest circ. (...) Eu pot să merg acum în Camera Deputaţilor şi să fac nişte poze şi o să văd că sala e goală. Nu se face aşa, dar este păcat, că vorbim de sute de mii de români", a afirmat Dragnea, la Romania TV.

El a susţinut că majorările salariale de 15% pentru sectoarele Educaţie şi Sănătate au acoperire în bugetul de anul viitor, impactul real fiind de 1,8 miliarde de lei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel