'Frauda de la Sectorul 1'. Avocatul Mihai Drăgan: 'Au fost procese verbale scanate în mod total nelegal'

Foto Facebook Clotilde Armand
Foto Facebook Clotilde Armand

Presupusa fraudă de la Sectorul 1. După dezvăluirea lui Mirel Curea, avocatul Mihai Drăgan a făcut câteva precizări. 

Joi seară, la Antena3, Mirel Curea a prezentat niște documente 'care probează frauda electorală de la Sectorul 1 București', fiind vorba despre 'circumscripția electorală de la Sectorul 1', după cum a spus moderatorul Răzvan Dumitrescu, la emisiunea 'Subiectiv'. 

Avocatul lui Dan Tudorache, Mihai Drăgan, a intervenit și el în discuție și a făcut câteva precizări. 

Înainte de toate, Mihai Drăgan a declarat, cu privire la ancheta lui Mirel Curea, că 'raționamentul de ordin juridic este foarte corect' și, de altfel, 'este și raționamentul nostru, pentru care am pornit toate aceste demersuri.'

'Despre acele 13 secții care au fost introduse după o săptămână, ar fi de spus că un element care ar trebui să dea de gândit tuturor este că procesele verbale respective au fost scanate cu un alt dispozitiv decât celebrele tablete. În mod total nelegal. IT-istul a constatat acest aspect și l-a adus la cunoștința autorităților încă de la debutul anchetei.', a declarat Mihai Drăgan. 

Avocatul a explicat că 'în mod legal, toate procesele verbale trebuiau scanate cu acele tablete, printr-un program oficial.' 

'Toată lumea e veselă. Nu se întâmplă nimic'

'Vă rog să faceți socoteala cu cele 600 de voturi furate de la Tudorache și puse la Clotilde Armand. De fapt, diferența este dublă. Cu cât a câștigat doamna Clotilde Armand?!', a continuat avocatul Mihai Drăgan. 

Apoi, în platoul emisiunii, s-a pus întrebarea 'Ce urmează?'. Mihai Drăgan a răspuns că: Ce să urmeze?! Văd că toată lumea e veselă, nimic nu se întâmplă.'

'Eu sunt convins că, odată cu implicarea PSD, probabil că se vor strânge acele semnături și în cele din urmă, vom scăpa de acest coșmar.', a mai spus Mihai Drăgan, care a menționat și 'poziția tranșantă' a liderului PSD, Marcel Ciolacu. 

Ciolacu, despre 'frauda de la Sectorul 1'

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a afirmat din nou că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar fi pierdut alegerile. Acesta a anunţat că vrea să afle cine a fost implicat în fraudarea alegerilor din septembrie 2020. 

'Eu ştiu un singur lucru. Doamna Clotilde Armand nu a câştigat alegerile. Vreau să aflu cine a fraudat alegerile şi cine a fost implicat. Ce oameni politici la nivel mare au fost implicaţi. Vreau să ştiu dacă preşedintele Biroului Electoral de Sector este implicat în această fraudare. Era un magistrat. Şi vreau să ştiu ce au votat bucureştenii din Sectorul 1 şi pe cine au votat. În acest moment, din numărătoarea făcută de către instituţiile statului, nu de PSD, doamna Clotilde Armand a pierdut alegerile. Cum s-a ajuns aici nu ştiu. Eu vreau tot adevărul. Dacă aş fi în locul doamnei Clotilde Armand, aş recunoaşte tot. Că nu poate să nu ştie ce e în spatele dânsei. Şi aş pleca acasă! Nu poţi rămâne într-o funcţie pe care nu ai câştigat-o', a declarat Marcel Ciolacu la DC News TV. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel