Fratele lui Liviu Dragnea a murit într-un spital din Istanbul

Viorel Dragnea, fratele vicepremierului Liviu Dragnea a murit, vineri, într-un spital din Istanbul. Informația privind decesul fostului colonel din Poliția Română a apărut în publicația Opinii cetățenești, printr-un anunț făcut de un fost coleg al lui Viorel Dragnea.

 Viorel Dragnea, grav bolnav, se afla internat într-un spital din Istanbul. Fostul angajat al Poliției Române a pierdut lupta cu boala și a decedat la finalul săptămânii trecute. Trupul neînsuflețit al lui Viorel Dragnea va fi adus în țară astăzi, urmând ca înmormântarea să aibă loc, marți, la Cimitirul Ghencea din București.

Potrivit EVZ.ro, vicepremierul Dragnea a făcut „un tur de forță” pentru a-l aduce acasă din Turcia pe fratele său mai mare, Viorel Dragnea. Vicepriministrul Liviu Dragnea – urmărit penal în dosarul privind fraudarea referendumului din 29 iulie 2012 pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu – a fost citat să se prezinte la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în data de 19 august. Potrivit surselor EVZ, la întâlnirea cu procurorii ar fi urmat să se definitiveze prezentarea materialului de urmărire penală, act ce precede trimiterea în judecată.

Liviu Dragnea ar fi invocat necesitatea unei plecări urgente la Istanbul, unde s-ar afla, grav bolnav, fratele său mai mare, Viorel Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel