Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Frans Timmermans, păzit de SPP. Ce s-a întâmplat cu Dăncilă

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans a venit, joi, în România, și a fost păzit de SPP - Serviciul de Protecție și Pază.

Dacă demnitarul este protejat de serviciile speciale în țara lui, automat, prin reciprocitate, în România este păzit de SPP. Ca urmare, pentru că Frans Timmermans este demnitar UE, i s-a asigurat protecție de către SPP. Fără să vrea, și Viorica Dăncilă a fost protejată de Serviciul de Protecție și Pază.

Frans Timmermans are pe 1 martie, la Bucureşti, întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis, cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, precum şi cu premierul Viorica Dăncilă. În urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă s-a aflat la Bruxelles, în prima vizită externă în calitate de şef al Executivului de la Bucureşti. Ea a avut întrevederi cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, şi cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Dăncilă a renunțat la SPP

Amintim că la finalul lunii ianuarie, Viorica Dăncilă a anunţat Serviciul de Protecţie şi Pază că nu doreşte să beneficize de serviciile de pază din parte ofiţerilor SPP.

"Nu am nicio o problemă cu ofiţerii SPP sau cu această instituţie, nu sunt singurul demnitar care a renunţat la acest servciu", a declarat premierul la începutul şedinţei de guvern.

[citeste si]

Decizia de a renunţa la serviciile SPP a fost luată de toţi miniştrii noului Executiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel