Francez mort în România, trimis din greșeală în SUA. A fost deschisă o anchetă la Institutul de Medicină Legală din Capitală

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Angajații de la morga Institutului de Medicină Legală din Capitală ar fi trimis din greșeală cadavrul unui francez în SUA.

Caz halucinant Institutul de Medicină Legală din București. Angajații de la morgă ar fi confundat cadavrele și au expediat în străinătate o altă persoană decât cea pe care o aștepta familia, transmite RealitateaPlus. Ar fi vorba despre cadavrul unui cetățean francez care a ajuns din greșeală în SUA.

În momentul în care familia cetățeanului american a venit în România pentru recunoașterea cadavrului, angajații le-ar fi dat cadavrul cetățeanului francez. Trupul a fost ulterior incinerat și transportat în Statele Unite, în SUA. Totul s-ar fi petrecut pe 7 ianuarie, dar eroarea a fost descoperită abia pe 20 de ianuarie, atunci când a fost depusă și o plângere penală în acest caz. De data aceasta a venit familia francezului pentru a recunoaște cadavrul și atunci au văzut că s-a făcut o eroare, iar persoana decedată nu este cea pe care o caută. Organele competente s-au sesizat și au deschis o anchetă penală pentru a se descoperi din vina cui s-a produs această încurcătură. Reprezentanții INML au transmis scuze public către cele două familii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel