Fotografie Ghiță - Kovesi. Chirieac, șocat de Dan Andronic: Poftim?!

Bogdan Bolojan / 15 Martie 2018 / 22:09 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Bogdan Chirieac a fost surprins de ipoteza lui Dan Andronic cu privire la fotografia prezentată de Sebastian Ghiță alături de Laura Kovesi. 

Dan Andronic, cel care a văzut fotografia prezentată de Sebastian Ghiță spune că imaginea ar fi de fapt un stop-cadru dintr-o filmare.

Iată dialogul dintre Bogdan Chirieac și Dan Andronic, care a avut loc în studioul România TV: 

Bogdan Chirieac: Șocul și groaza a milioane de oameni după interviul de aseară era această fotografie. S-a oprit interviul, iar în episodul următor a apărut descrierea pozei. Eu nu înțeleg un lucru: dacă tot se descrie poza pixel cu pixel, dacă astăzi a apărut martorul din fotografie, de ce nu prezentați această fotografie? 

Dan Andronic: Sebastian Ghiță nu a vrut să arate acea fotografie la cameră. Eu am bănuit că vrea să protejeze una dintre persoanele care apărea în poză și nu este vorba de domnul Cârstea( socrul lui Sebastian Ghiță-n.r.), cel care a confirmat deja că este în fotografie. M-am dus și m-am uitat atent la poză, eu fiind în spatele domnului Cristoiu. M-am uitat atent și după ce am încheiat filmarea. Am vrut să fiu sigur că nu e trucată. Nu știu de ce nu a vrut să fie prezentată acea fotografie.

Bogdan Chirieac: Dacă vrei să protejezi o persoană care apare în fotografie, fața și trupul pot fi blurate, iar fotografia care a întors România pe dos să fie arătată tuturor. 

Dan Andronic: A doua explicație este că se fac presiuni uriașe. După părerea mea, acea fotografie este un stop-cadru dintr-o filmare.

Bogdan Chirieac: Poftim?! 

Dan Andronic: La finalul interviului, chiar la ultima întrebare, Sebastian Ghiță, întrebat dacă mai are fotografii sau filmări cu Laura Kovesi, a spus ca are mai multe.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26