Fotografia cu Ponta în preajma președintelui Ucrainei, ștearsă de pe Facebook

Echipa premierul Victor Ponta recidivează. După gafa din ajunul Sărbătorilor cu dineul  de la Săvârșin cu Regele Mihai, unde Suveranul nu era prezent, administratorii contului  au comis-o din nou. De data aceasta cu câteva imagini de la Soci, unde premierul a participat la deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de iarnă. 

După încheierea ceremoniei oficiale, pe pagina de Facebook a premierului au fost publicate câteva  fotografii de la eveniment. Între acestea se numărau și două imagini de la dineul oficial dat în onoarea şefilor de stat şi de Guvern prezenţi.  Una dintre fotografii îl înfăţişează pe Victor Ponta la masă, unde, în cadru apare la o masă vecină  preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, unul dintre cei mai controversați politicieni ai momentului,  dar și Kim Yong Nam, președintele Marii Adunari Populare din Coreea de Nord și premierul bulgar, Plamen Oresharski.

La mai puţin de 14 ore, ambele fotografii de la dineu au fost şterse de pe contul premierului, după ce încadrarea sa în vecinătatea lui Ianukovici a fost ironizată pe reţeaua de socializare.

 Fotografiile erau însoțite de comentariu: “Premierul Victor Ponta, alaturi de lideri importanti de stat si de guvern, la dineul oficial organizat cu ocazia deschiderii Olimpiadei de Iarna 2014 de la Soci”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel