FOTE, 2013: Emil Imre, prima medalie de aur pentru România

Echipa României a obținut, marți, a doua medalie la FOTE. Emil Imre a câştigat medalia de aur în proba de short track - 1.000 de metri.

[caption id="attachment_284654" align="aligncenter" width="489"] Foto: gsp.ro[/caption]

Sportivul român a reuşit o nouă performanţă remarcabilă la FOTE, după argintul obţinut luni, în proba de short track - 500 de metri. Imre s-a impus la aceiași disciplină, în proba de 1.000 de metri.

Vezi și: România a obținut prima medalie la FOTE 2013

Dacă Tamaș Antal, Lorena Stănică şi Teodora Pană au fost eliminaţi încă din primele faze, Emil Imre a ajuns până în finală fără prea mari emoţii, scrie gsp.ro.

Românul s-a impus în serii şi în sferturi, iar în semifinale a terminat al doilea, la câteva zecimi de secundă în urma adversarului său. „Am emoţii pentru concursurile din zilele viitoare. sunt sigur că lumea va avea aşteptări mai mari de la mine. La 1.000 de metri am o serie infernală”, spunea Imre luni, după obţinerea argintului la 500 de metri. Ce este short track-ul

Un tip de patinaj viteză, în care 4, 6 ori 8 sportivi se întrec pe un traseu circular, de obicei pe conturul unei suprafeţe de gheaţă destinate hocheiului. Sunt permise mici îmbrânceli. Distanţele diferă de la o probă la alta, existând curse de 500, 1.000, 1.500 ori 3.000 de metri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel