Fotbalist din Premier League, suspendat din activitate

Clubul Sunderland l-a dat afară pe Emmanuel Eboue la 22 de zile după ce l-a angajat, în urma suspendării de un an pe care fundaşul a primit-o din partea FIFA pentru datorii către fostul său impresar.

"Sunderland AFC a fost informat de Federaţia Engleză de Fotbal că Emmanuel Eboue a fost plasat cu efect imediat în stare de suspendare din orice activitate legată de fotbal pentru un an. Suspendarea este legată de o dispută financiară între jucător şi un fost agent al său, dinainte de transferul la Sunderland, iar jucătorul nu a adus la cunoştinţă clubului acest caz. Eboue a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon şi, prin urmare, Sunderland l-a notificat pe jucător despre intenţia de terminare a înţelegerii. Jucătorul are două săptămâni la dispoziţie pentru a face apel la această decizie", a anunţat clubul de pe antepenultimul loc al Premier League, într-un comunicat.

Fundaşul echipei Sunderland Emmanuel Eboue a fost suspendat un an de FIFA pentru că îi datorează bani fostului său impresar.

Jucătorul ivorian în vârstă de 32 de ani poate scăpa de suspendare dacă achită datoria, una importantă, faţă de agentul Sebastien Boisseau.

Eboue a fost obligat, în iulie 2013, de FIFA la plata acestei datorii, pe baza regulamentului agenţilor de jucători, valabil la acea vreme.

În septembrie 2014, Eboue a fost amendat cu 30.000 de franci elveţieni pentru că nu a respectat decizia Comisiei pentru Statutul Jucătorului şi i s-au acordat patru luni pentru a încheia litigiul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel