Fotbalist de top, sancţionat pentru un like

LIKE
LIKE

Mijlocaşul francez Adrien Rabiot a fost sancţionat de clubul său PSG cu o suspendare disciplinară de şase zile, din cauza like-ului postat la un clip video al lui Patrice Evra, după meciul pierdut cu Manchester United (1-3) din 6 martie, care a dus la eliminarea parizienilor din Liga Campionilor în faza optimilor de finală, relatează L'Equipe. 

Sancţiunea a fost aplicată pentru perioada 15-20 martie, perioadă pentru care nu a primit salariul, şi a fost impusă de PSG din cauză că acel like a cauzat o perturbare în cadrul clubului avându-se în vedere consecinţele mediatice care au urmat. PSG nu a luat nicio măsură în cazul dezvăluit de presă, privind prezenţa lui Rabiot la un club de noapte, imediat după meciul pierdut cu Man United. 

Rabiot, 24 ani, nu a mai jucat pentru PSG din 5 decembrie, după ce a refuzat să semneze un nou contract. El devine jucător liber în iunie şi se poate transfera fără plata unei indemnizaţii către PSG. Jucătorul este aşteptat să revină la antrenamente pe 8 aprilie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel