Fotbalist de la Steaua, încătușat și dus la spital

Mâini încătușate
Mâini încătușate

Fotbalistul echipei Steaua București, Gabriel Matei, a ajuns, sâmbătă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce s-ar fi tăiat într-un geam. Acesta a fost însoţit de poliţişti, care l-au încătuşat deoarece era agitat, scrie

Surse din Poliție au declarat că, sâmbătă, în jurul orei 18:40, o femeie a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că Gabriel Eugen Matei, aflat în locuinţa sa din Sectorul 2 al Capitalei, s-a tăiat la o mână şi are urgent nevoie de o ambulanţă.

La faţa locului au ajuns un echipaj medical şi poliţişti de la Secţia 8, care l-au găsit pe Matei sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta vorbind la telefon chiar cu femeia care sunase la numărul 112.

Încătușat, pentru că era agitat

Fotbalistul avea o rană la antebraţul mâinii stângi, fiind transportat de echipajul medical la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a primi îngrijiri medicale. El a fost însoţit de poliţiştii de la Secţia 8, care i-au pus cătuşe la mâini pentru a nu se răni, aceasta fiind o procedură de siguranţă în cazul în care persoana este agitată, au precizat sursele citate.

Potrivit unor surse medicale, Gabriel Matei a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală cu răni minore la o mână, iar după ce a primit îngrijiri medicale, acesta a plecat din unitatea medicală, nefiind necesară internarea lui.

Sursele din Poliţie au precizat că, fiind vorba despre un incident care a avut loc în locuinţa jucătorului, nu a fost începută o anchetă în acest caz, iar el nu a fost sancţionat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel