Fotbal - Liga I: Petrolul Ploieşti - FCM Tg. Mureş 0-1

tribuna
tribuna

FCM Tg. Mureş a învins pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, în deplasare, în primul meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal. La partida de fotbal, în premieră pentru un meci  în România, nu au avut acces decât femeile și copiii până la 14 ani.

[caption id="attachment_125859" align="alignleft" width="300" caption="Foto: GSP"][/caption] Unicul gol al partidei a fost reuşit de atacantul elveţian de origine bosniacă Subotic, cu un şut lobat din unghi, de pe partea dreaptă, care l-a surprins pe portarul Mircea Bornescu, la debutul oficial în poarta Petrolului.

Pentru antrenorul italian Maurizio Trombetta a fost primul succes de când a preluat formaţia mureşeană. Ambele echipe au terminat meciul în inferioritate, după eliminările lui Pădureţu (76), Sipovic (88) şi Negru (90+2).

La meci au asistat circa 3.000 de femei şi copii până la 14 ani. Jucătorii Petrolului au purtat înainte de meci tricouri cu un mesaj caritabil, Măriuca-i cea mai tare, tu o faci învingătoare, în timp ce oaspeţii au purtat pe braţe banderole albe şi au arătat un banner pe care scria "LPF, FRF, respectaţi-ne!", în semn de protest pentru necomunicarea deciziilor în scris în timp util de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel