Fotbal - Liga I: Juventus Bucureşti - FC Viitorul, scor final

FC Viitorul Constanţa a trecut în deplasare de Juventus Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), într-un meci disputat sâmbătă în etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. 

Unicul gol al unui meci cu mai multe ocazii în prima repriză a fost înscris de Ianis Hagi, din penalty, în minutul 77. Tânărul mijlocaş a înscris astfel primul său gol în Liga I după revenirea de la Fiorentina.

Ganea l-a evidenţiat pe portarul gazdelor în finalul primei reprize şi tot el a lovit bara în minutul 73, după o pasă a lui Ianis Hagi. Gazdele au fost aproape de gol prin Vasile Gheorghe (59) şi mai ales Drăghici, în primul minut de prelungire. În runda precedentă, Viitorul a remizat acasă cu Astra Giurgiu (1-1), iar lanterna roşie a terminat la egalitate, 0-0, pe terenul lui Botoşani.

Cu victoria de sâmbătă, Viitorul a acumulat 38 de puncte şi este pe locul 5, mărindu-şi şansele de a evolua în play-off. Juventus rămâne cu 10 puncte.

SC Juventus Bucureşti - FC Viitorul Constanţa 0-1 (0-0), stadion Ilie Oană - Ploieşti A marcat: Ianis Hagi (77 - penalty)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel