Fotbal - Liga Campionilor: Oţelul Galaţi - Benfica Lisabona 0-1

Otelul Galati - Benfica Lisabona
Otelul Galati - Benfica Lisabona

Benfica Lisabona a învins pe Oţelul Galaţi cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa C din Liga Campionilor la fotbal. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Bruno César (40).

Fără piese de bază ca Râpă, Sălăgeanu, Paraschiv, Iorga sau Silviu Ilie şi sub privirile a doar 5-6.000 de spectatori, Oţelul a început timid şi a lăsat controlul jocului portughezilor, care au atacat calculat, fără a crea mare pericol la poarta lui Grahovac. Prima şansă de gol a oaspeţilor a fost semnată de Gaitan (8), după care Witsel a fost aproape de deschiderea scorului (12), dar şutul său a fost deviat în corner de Costin.

Oţelul a mai ieşit la joc, dar fără a ajunge prea des la poarta Benficăi, care a ratat o nouă situaţie prin Bruno Cesar (31). Un minut mai târziu, Gaitan a pătruns în careu şi din poziţie de finalizare a preferat să paseze, iar faza s-a stins.

După ce Saviola a tras în braţele portarului Grahovac (40), Benfica a reuşit deschiderea scorului în acelaşi minut, după Gaitan a dat o pasă de geniu, iar Bruno Cesar a marcat simplu, pe lângă goalkeeper: 0-1.

Oţelul a tras prima oară la poartă în min. 47, prin Giurgiu, de la circa 25 de metri, prima minge trimisă pe spaţiul porţii de gălăţeni fiind consemnată în min. 61: Filip a tras, portarul Artur a respins în faţă, iar reluarea lui Antal a fost deviată în corner.

Benfica a mai avut două ocazii notabile, prin Bruno Cesar (66), dar Grahovac a respins, şi Maxi Pereira (73), însă mingea expediată de uruguayan a ocolit vinclul. Portarul Oţelului a fost la post şi în min. 80, la reluarea lui Cardozo. Oţelul a fost aproape de egalare în min. 90, când Artur a respins şutul lui Frunză, iar Perendija a trimis pe lângă poartă.

La capătul unui joc modest, Oţelul rămâne fără vreun punct după primele două jocuri din Champions League. Următorul meci va avea loc pe 18 octombrie, cu Manchester United, tot la Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel