Fotbal jucat de zei. Messi și Ronaldo, pregătiți de El Clasico. Video

Messi Ronaldo
Messi Ronaldo

Zeii fotbalului au coborât, duminică, pe Pământ, pentru a preda fotbalul. Înainte de confruntarea directă, cei doi zei ai fotbalului și-au călcat în picioare adversarele din Primera Division.

Real Madrid și Barcelona și-au surclasat ultimele adversare dinaintea derby-ului așteptat de toată planeta. Iar cele două stele, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, au arătat că sunt pregătiți să dea piept unul cu celălalt.

Tonul l-a dat portughezul, în partida câștigată, scor 4-0, de Real contra celor de la Getafe. Ronaldo a marcat, în numai 9 minute, un „hat-trick perfect” (un gol cu capul, unul cu piciorul stâng și unul cu piciorul drept). Vezi aici reprezentația portughezului.

Balonul de Aur, Lionel Messi, a replicat cum numai el o putea face. Argentinianul a înscris 4 goluri în victoria Barcelonei, scor 5-1, contra celor de la Osasuna. Vezi aici reușitele decarului catalan.

Nici recordurile nu le mai rezistă

Messi și Ronaldo nu își calcă în picioare doar adversarii din teren. Cei doi doboară record după record, ridicându-se deasupra celorlalți jucători de fotbal.

Portughezul a marcat duminică golul cu numărul 100 pe Santiago Bernabeu, în 87 de partide disputate. Astfel, Cristiano a devenit jucătorul care a avut nevoie de cele mai puține meciuri pentru a atinge cota o sută pe legendara arenă a Realului.

De partea cealaltă, Messi a marcat deja 33 de goluri în acest sezon, în numai 21 de etape. Astfel, argentinianul a ajuns la al patrulea sezon consecutiv în care trece de cota 30, cu 17 etape rămase de disputat. Și asta nu e tot. Messi a devenit, duminică, primul jucător din istoria Barcelonei care înscrie 200 de goluri pentru catalani. De asemenea, argentinianul a devenit primul jucător care marchează în 11 partide consecutive în campionatul spaniol.

Miercuri, de la 22:00, cei mai buni jucători din lume vor da piept în cel mai așteptat derby al planetei. Real Madrid și Barcelona vor disputa manșa tur a semifinalei din Cupa Spaniei.

Tu pe cine pariezi? Messi sau Ronaldo? Real sau Barcelona?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel