Urmărește emisiunea live


Fotbal - Europa League: Rapid Bucureşti - PSV Eindhoven 1-3

Rapid Bucureşti - PSV Eindhoven
Rapid Bucureşti - PSV Eindhoven

Rapid Bucureşti a fost învinsă de PSV Eindhoven cu scorul de 3-1 (1-1), joi seara, la Bucureşti, pe Arena Naţională, în Grupa C a Europa League la fotbal.

Rapid Bucureşti - PSV EindhovenRapid a deschis scorul prin Dan Alexa (28), dar PSV a egalat înainte de pauză, prin Wilfred Bouma (43), şi a dat lovitura pe final prin Ola Toivonen (89)şi Tim Matavz (90+2), obţinând o victorie importantă, în condiţiile în care un egal ar fi fost mai echitabil.

PSV a controlat jocul încă din primele minute, dar Rapid s-a apărat exact şi nu a dat posibilitatea olandezilor să îşi creeze ocazii clare de gol. Pancu a avut prima situaţie de a deschide scorul (9), dar şutul său din careu a trecut peste poartă.

Matauz a fost foarte aproape de gol (25), la centrarea lui Manolev, după care Coman s-a remarcat la şutul din afara careului expediat de Wijnaldum (26).

Rapid a creat pericol din faze fixe: mai întâi Pancu l-a pus la încercare pe Isaksson, din lovitură liberă, iar la cornerul care a urmat Alexa a deschis scorul cu capul din câţiva metri, mingea fiind recentrată de Pancu (0-1, 28). Acesta a fost primul gol românesc marcat pe noua Arenă Naţională.

Giuleştenii au făcut un joc bun de apărare şi în continuare, dar PSV a restabilit egalitatea tot după o fază fixă:  Strootman a executat o lovitură liberă, iar Bouma a reluat în plasă de sub privirile lui Coman (1-1, 43).

În repriza a doua, Rapid a ieşit mai mult la joc, dar nu a reuşit să creeze ocazii clare la poarta lui PSV. Olandezii au fost aproape de al doilea gol în min. 61, când Coman a ieşit greşit, iar şutul lui Matavz a fost respins de pe linia porţii de către Rui Duarte.

Rapid a făcut în continuare un joc bun, dar PSV a dat lovitura pe final, prin Toivonen, care a înscris cu capul: 1-2 (89). PSV a marcat şi al treilea gol (90+2), prin slovenul Matavz, profitând de căderea Rapidului: 1-3.

PSV rămâne neînvinsă în grupele Cupei UEFA sau Europa League (10 meciuri).

Rapid va juca următorul meci pe 20 octombrie, acasă, cu Legia Varşovia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel