Urmărește emisiunea live


Fostul socru al lui Mihail Bălășescu a fost găsit

Adrian Epaminonda Burchel,  presupusul ucigaș al fostului lider liberal, Mihail Bălășescu, a fost găsit mort, undeva în zona Bușteni.

Din primele informații, acesta a fost găsit spânzurat pe Jepii Mici.

Fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, a fost dat în urmărire internaţională de poliţişti în  urmă cu circa două săptămâni. 

Maşina lui Mihail Bălăşescu, principalul suspect în cazul uciderii fostului lider liberal, fusese găsită abandonată, luni dimineaţă, într-o parcare de lângă telecabina din Buşteni, cu roţile din spate dezumflate.

Autoturismul folosit de George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, îi aparţinea acestuia din urmă, revenindu-i în urma partajului.

Avocata care l-a reprezentat pe Mihail Bălăşescu în procesul de partaj susţine că fostul secretar adjunct al PNL depusese mai multe plângeri la Poliţie împotriva fostei sale soţii şi a rudelor acesteia, care l-ar fi urmărit.

Mihail Bălăşescu, fost secretar general al PNL, a fost găsit mort pe 4 septembrie, în casa fostului socru, care a fost şi principalul suspect al anchetatorilor, mai ales că el ar fi lăsat un bilet unui apropiat în care mărturisea crima şi a transmis că "de mine nu se va mai auzi niciodată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel