Fostul ministru Eugen Nicolăescu, audiat la DNA

Fostul ministru al Sănătății în guvernul USL, Eugen Nicolăescu, este audiat miercuri la Direcția Națională Anticorupție, el precizând la momentul sosirii la sediul  DNA că a fost citat în calitate de martor.

UPDATE: Eugen Nicolăescu a confirmat la ieșirea din sediul DNA că a fost audiat în dosarul lui Silvian Ciupercă, el explicând că a fost chestionat în legătură cu un control pe care l-a dispus ca ministru la un spital din Ialomița.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Nicolăescu este audiat ca martor în dosarul președintelui Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă (PSD).

Silvian Ciupercă a fost arestat preventiv în 12 februarie, fiind acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu, în dosarul privind intervenţii la un consilier din Ministerul Sănătăţii şi la conducerea ADR Sud Muntenia. Tot atunci a fost arestat şi directorul Serviciului Achiziţii şi Patrimoniu din Consiliul Judeţean Ialomiţa, Cezar Gheorghe Vîlcan, acuzat de DNA de abuz în serviciu asimilat infracţiunilor de corupţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel